Loading...
Υπηρεσίες 2017-05-25T11:03:00+00:00

Web Design

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡEΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE.

Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops) στα Χανιά και παράλληλα Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τις ανάγκες σας, κατάλληλα σχεδιασμένων για SEO, ώστε να αυξάνεται η επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις σας. Οι αμοιβές μας για απλή σχεδίαση ιστοσελίδας, ξεκινάνε από την ελάχιστη τιμή 350€ και αυξάνουν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Όπως όλοι γνωρίζετε, το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την επιχείρησή σας να επιτύχει και να επεκταθεί. Η NETFOR προσφέρει μια ποικιλία λογισμικών πακέτων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες σας, από το στήσιμο ενός απλού Blog μέχρι και το πιο απαιτητικό website.
Η κατασκευή ιστοσελίδας έχει αρχίσει να ξεφεύγει όλο και περισσότερο από τη στατική της μορφή. Με την ενσωμάτωση καινούργιων τεχνολογιών, μετατρέπονται πλέον σε ιστοσελίδες που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, πλήρες περιεχόμενο, με γρήγορες ταχύτητες. Τα γραφικά και η ποιότητα των εικόνων γίνεται καλύτερη.
Είμαστε ειδικοί τόσο στη συγραφή κειμένων, όσο και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων (Web Design & Web Development) και ο στόχος μας είναι η δημιουργία sites που θα ανεβάζουν την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιώντας τεχνολογικά πρότυπα, προσφέρουμε δυναμικές και ολοκληρωμένες εφαρμογές για επαγγελματική δημιουργία ιστοσελίδων. Δουλεύουμε είτε σε κώδικα για υψηλές απαιτήσεις, είτε σε πακέτα CMS , όπως WordPress, Joomla, Drupal.
Έχουμε πάντα ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και έτσι κατά τη διάρκεια της κατασκευής των ιστοσελίδων, πραγματοποιούμε από κοινού συναντήσεις για να ελέγχετε το εκάστοτε αποτέλεσμα και να διασφαλίζουμε ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας προχωρά προς τη σωστή κατεύθυνση.
Προσφέρουμε μια σειρά πακέτων για όλες τις ανάγκες:
• Σχεδιασμό Στατικών Ιστοσελίδων
• Ανασχεδιασμό σελίδων σε οικονομικές τιμές !!
• Σχεδίαση Δυναμικών Website
• Κατασκευή E-shop
• Κατασκευή Portal

kataskeyes-sites-chania-netfor

Κατασκευές Eshops

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ESHOP.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και το στήσιμο ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) με έδρα τα Χανιά, με στόχο να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική παρουσία ενός καταστήματος σας στο διαδίκτυο. Οι πωλήσεις των e-shops τα τελευταία χρόνια αυξάνονται διαρκώς.
Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε, να συγκεντρώσετε τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να πουλήσετε μέσω του eshop που θα αναλάβουμε να σας φτιάξουμε και να μας καλέσετε να κλείσουμε ένα ραντεβού, για να αποφασίσουμε από κοινού την ηλεκτρονική παρουσία σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε στο μέλλον τα έσοδα σας. Σκεφτείτε ότι με το Internet, μέσω του e-shop, απευθύνεστε σε όλο τον κόσμο.
Για να πετύχει όμως ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να προετοιμαστείτε πολύ καλά, απευθυνόμενοι σε ειδικούς όπως της NETFOR, που θα επιμεληθούν το στήσιμο και σχεδιασμό του site, που θα φιλοξενεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με τέτοιο τρόπο ώστε στην αναζήτηση των μελλοντικών σας πελατών, μέσω μηχανών αναζήτησης, να βγαίνει σύντομα στις πρώτες θέσεις για να αυξάνονται οι πωλήσεις σας.
Στην περίπτωση που δεν μπορείτε να βγάλετε κατάλληλες φωτογραφίες, σας έχουμε πλέον την λύση. Αναλαμβάνουμε ως NETFOR και επαγγελματικές φωτογραφίσεις ειδικά για site.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK & GOOGLE ADWORDS, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ BRANDING NAME

Internet Marketing

SEO ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ SITE ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ GOOGLE ADWORDS.

Η εταιρεία NETFOR στα Χανιά, αναλαμβάνει την προώθηση επιχειρήσεων στο Internet, με στόχο την εμφάνιση της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της Google. Αυτό για να συμβεί, προϋποθέτει μια σειρά σοβαρών ενεργειών από την πλευρά της NETFOR, που πραγματοποιείται κατά την διάρκεια σχεδίασης του site της επιχείρησης, πριν και μετά από την υλοποίηση του.
Αφού έχουμε επιλέξει ένα «έξυπνο» domain name, με την ανάλογη λέξη κλειδί, σε πρώτη φάση πρέπει να σχεδιαστεί ένα εσωτερικά κατάλληλο site που να έχει άρτιο on SEO (Search Engine Optimization). Στη συνέχεια θα πρέπει να γίνουν ειδικές ενέργειες για να ένα σωστό off SEO, που να αυξήσει την καλή φήμη, όπως λέμε, της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο.
Το επόμενο στάδιο είναι να βελτιώσουμε την καλή εμφάνιση μας στα Social Media (facebook, twitter, instagram, Google plus). Η NETFOR αναλαμβάνει επίσης την επιμέλεια και διαχείριση της σωστής εμφάνισης μας στο facebook, με ανάλογα post εβδομαδιαίως, με στοχευμένο περιεχόμενο υπό μορφή κειμένου, κατάλληλων φωτογραφιών, σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη και με αναπαραγωγή video που στοχεύει στην ανάπτυξη του brand name και προσέλκυση νέων πελατών. Κάθε εβδομάδα δίνουμε ειδική αναφορά στους πελάτες μας, ώστε να ξέρουν την πορεία των πωλήσεων τους.
Επίσης αναλαμβάνουμε καμπάνιες διαφήμισης με το Google Adwords, πετυχαίνοντας σταδιακή μείωση των εξόδων της μηνιαίας διαφήμισης, προς όφελος του πελάτη μας.

seo-sta-chania-netfor-webdesign
Υπεύθυνος επικοινωνίας
Ο “Επαγγελματισμός” είναι στάση ζωής.
Βασίλης Ψαράκης Manager, NETFOR
Γιώργος Μπρακόπουλος
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Κατασκευή ιστοσελίδων που σας φέρνουν πελάτες.
Γιώργος Μπρακόπουλος, EPROM
Γιώργος Σοφιανός
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μαζί, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τον δικό σας ιστότοπο.
Γιώργος Σοφιανός, GREATWEB

Εξειδίκευση

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

Κατασκευές Eshops

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Design

Διαφήμιση Facebook

Google Adwords

Content Marketing

Social Media Marketing

SEO & Online Marketing

Content Awareness Marketing

VIEW ALL SERVICES
whtie-logo-netfor

Ready to Talk?

DO YOU HAVE A BIG IDEA WE CAN HELP WITH?

Contact Us