Για ποιους λόγους αξίζει κάποιος να φτιάξει ένα επαγγελματικό web site;
Πράγματι το Internet άλλαξε το δεδομένα επικοινωνίας των επιχειρήσεων, όσον αφορά τις πωλήσεις και τον τρόπο προώθησης των προϊόντων τους. Σήμερα θα πρέπει κάθε επιχείρηση μικρή ή μεγάλη, που θέλει να προωθεί αποτελεσματικά τα προϊόντα της, να διαθέτει τουλάχιστον ένα web site. Ακόμα και στην περίπτωση της αυτοαπασχόλησης έχοντας ως επαγγελματική έδρα το σπίτι μας, θα πρέπει να έχουμε μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο μέσω κάποιας ιστοσελίδας.
Για ποιους λόγους ;
Ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο web site, μας ανεβάζει «στα μάτια» των πελατών μας, ως σύγχρονη επιχείρηση και επαγγελματία που μπορεί να ξεπερνάει την κρίση. Και ως γνωστόν «οι καταναλωτές πάνε συνήθως στο χώρο των νικητών», δηλαδή αγοράζουν από τις επιχειρήσεις που δείχνουν ότι πάνε καλά, καθώς ασυνείδητα θέλουν να επικροτήσουν αυτό που θα θέλανε για τον εαυτό τους.
Μπορούμε να προβάλλουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τυχόν προσφορές της επιχείρησης μας για όλο το 24ωρο, σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Κάτι που μας είναι δύσκολο να πετύχουμε υπό κλασσικές συνθήκες, ειδικά αν είμαστε μικρομεσαία επιχείρηση.
Με ένα επαγγελματικό site, αν το προωθήσουμε βέβαια και στη συνέχεια σωστά, μπορούμε να αυξήσουμε το κύρος και το brand name της επιχείρησης μας.
Μπορείτε επίσης να προωθείτε πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών για την δουλειά σας, με πολύ χαμηλότερο κόστος, σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης, όπως ράδιο, εφημερίδα, τηλεόραση, έντυπο υλικό κ.ά.
Αποδεικνύεται καθημερινά και έμπρακτα ότι ενδιαφέρεστε για την επιχείρηση σας, αφού έχετε τη δυνατότητα να ανανεώνεται το υλικό της ιστοσελίδας σας, γεγονός που την κρατάει πάντα σε σύγχρονο επίπεδο.
Ένα σύγχρονο site σας δίνει τη δυνατότητα να αντλείτε στοιχεία για την αγοραστική συμπεριφορά του κοινού σας, αφού έχετε την δύναμη της άμεσης επικοινωνίας μαζί του, μπορείτε να έχετε στατιστικά στοιχεία παρακολουθώντας την συμπεριφορά του καταναλωτικού κοινού. Μπορείτε να διαφημίζεστε και να κάνετε μάρκετινγκ με πολύ φθηνό τρόπο !!!
Με ένα καλοφτιαγμένο web site μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να ενημερώνετε τους πελάτες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα για προσφορές, κουπόνια, νέες υπηρεσίες, μειώνοντας έτσι πολλές φορές από τους πελάτες το «πωλησιακό άγχος», από τη στιγμή που θα μπορούν να ενημερώνονται με την ησυχία τους. Επίσης οι πελάτες σας μπορούν να ενημερώνονται για θέματα εξοπλισμού, οικονομικών στοιχείων και γενικά να έχουν μια σαφή εικόνα από την επιχείρηση που ετοιμάζονται να αγοράσουν. Τέλος και σημαντικότερο μπορείτε να έχετε στην ιστοσελίδα σας κατάλληλες φωτογραφίες, καθώς και βίντεο από τον χώρο σας, ώστε ο πελάτης να ξέρει ήδη που θα απευθυνθεί για να αγοράσει, νοιώθοντας περισσότερο ασφαλής.
Μια οργανωμένη ιστοσελίδα μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στον μελλοντικό πελάτη της να εκφράζει παράπονα μέσω ειδικών φορμών παραπόνων, να δέχεται newsletters με τις νέες εξελίξεις του τομέα της επιχείρησης και γενικώς συμβάλλει καθοριστικά στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών.
Επίσης μια μικρή επιχείρηση έχει τη δυνατότητα με μια επαγγελματική ιστοσελίδα να ανταγωνιστεί μια μεγάλη επιχείρηση, με τρόπο που δεν θα μπορούσε στην πραγματική αγορά εργασίας.

We preinstall and maintain all the software you need on your hosting server

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam lacus nisl, condimentum id sagittis ac, egestas vitae magna. Nullam luctus dui non quam molestie, quis ullamcorper nisl malesuada. Nunc vitae neque suscipit, vehicula libero et, posuere erat. Etiam pulvinar euismod massa, vel mollis neque tincidunt at

By | 2017-05-25T20:50:04+00:00 Μάιος 22nd, 2017|Blog|